Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení přípravných utkání

25. 2. 2019

Sokol Lanžhot : TJ Moravan Lednice  6:1 (2:0)

 

  Další přípravné utkání jsme sehráli proti nejkvalitnějšímu celku v přípravě, diviznímu Sokolu Lanžhot. Soupeř měl logicky převahu, ale v prvním poločase jsme se snažili hrát aktivně a soupeře napadat vysoko na jeho obranné  polovině. Inkasovali jsme dvě laciné branky, ale s výkonem mužstva jsem byl maximálně spokojený. Do druhého poločasu u soupeře došlo ke změnám a nasadil tři hráče s ligovými a třetiligovými zkušenostmi. Paradoxně se nám podařilo snížit na rozdíl jediné branky a hráči soupeře byli očividně rozhozeni. Bohužel pro nás jsme ihned po rozehrání inkasovali potřetí a tato branka nás definitivně zlomila. Poté měl soupeř výraznou převahu a přestali jsme stačit ve všech směrech. I tak to pro kluky byla výborná zkušenost a vyzkoušeli si, jak se hraje fotbal ve vyšších soutěžích.  

 

Milan Volf, trenér

 

TJ Moravan Lednice : FC Sparta Brno  2:6 (0:3)

 

  První poločas se nám vůbec nepovedl. Soupeř také nepředváděl nic velkého, ovšem náš výkon šel dolů a dolů. Výsledkem toho bylo, že jsme inkasovali během osmi minut tři zbytečné branky. Hráli jsme bez pohybu a nasazení. Ve 49. minutě jsme inkasovali počtvrté a to mě kluci opravdu nazlobili. Od té chvíle jsme konečně začali předvádět nátlakovou, agresivní hru a soupeř si s námi nevěděl rady. Snížili jsme na rozdíl dvou branek vypadalo to, že vyrovnáme, ovšem to nám  nedovolil hostující brankář, který zneškodnil jasné tři gólové šance, při dalších jsme netrefili branku. Ke konci jsme ještě více riskovali a soupeř situace využil. Za druhý poločas kluky chválím. Hráli opět podle mých představ.

 

TJ Moravan Lednice : FC Moravský Krumlov  1:1 (0:0)

 

  Soustředění jsme zakončili přípravným utkáním proti účastníku krajského přeboru. Podali jsme ještě lepší výkon, než předešlý den proti Valticím. Druhý poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem a jen neproměňování brankových příležitostí uchránilo soupeře od prohry. Ovšem pět minut před koncem již kluky opustily síly a soupeř dohrál utkání bez větších potíží.

 Chlapce chválím za přístup na soustředění, v utkáních i v probíhající přípravě.

 

TJ Moravan Lednice : FK Valtice  10:1 (2:1)

 

   V rámci soustředění jsme kvitovali nabídku Valtic na sehrání přípravného utkání. Měl jsem sice obavy, jak utkání kluci zvládnou po náročném týdnu, ale bez potíží si poradili se soupeřem. Vynikali jsme v pohybu, nasazení, agresivitě a předváděli jsme nátlakový, útočný  fotbal. 

 

Volf Milan, trenér