Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moravan Lednice - Tatran Bohunice 1 : 9 (1 : 5)

11. 2. 2023

DEBAKL S VÝBORNÝM SOUPEŘEM

Branky: 34' Filip Grábl – 4' Martin Pavlíček, 8', 15' Nikolas Burčík, 13', 14' Radim Ševčík, 50' Marek Král, 75', 79' Šmerda, 83' David Petřík.

Sestava:

Robert Dang (testovaný hráč) - Jiří Ferby (60' Tobias Spěvák), Michael Ruber, Tomáš Wolgemuth, David Poláček - Petr Mach, Radim Kleiber, Lukáš Hovězák, Zdeněk Očenášek (3' Vít Kyněra, 65' Lukáš Vala)) - Filip Grábl - Vít Černín (75' Jiří Ferby).

 „Do utkání jsme nastoupili bez osmi hráčů kádru z důvodu nemoci a dovolených a tak jsme si museli pomoci dorostenci. Navíc ve 3. minutě pro zranění střídal Zdeněk Očenášek. Přesto jsme chtěli hrát se soupeřem aktivně, ale vůbec jsme nezachytli vstup do zápasu a po čtvrt hodině jsme prohrávali hrozivých 0:5. Soupeř nám ukázal ihned od začátku, jak se hraje moderní, jednoduchý, rychlý fotbal s minimem doteků, ovšem s maximálním pohybem a s náběhy několika hráčů do pokutového území. Bohunice neproměnily ještě nějaké brankové příležitosti, nám se podařilo vstřelit branku po hezké akci po ose Radim Kleiber, Petr Mach a zakončoval Filip Grábl. Těsně před poločasem jsme mohli korigovat na 2:5, ale nebylo nám přáno.

  Do druhého poločasu soupeř hromadně vystřídal.  Změnili jsme styl hry na více defenzivní, ale čerstvý soupeř nás hodně dorážel a nenechal nás téměř rozehrát. Výsledkem byly další čtyři branky v naší síti.

   Na špičkového soupeře jsme tentokráte vůbec neměli. Ať již byly důvody jakékoli, tolik branek jsme neměli dostat. Na druhou stranu kluci viděli, kolik nám ještě chybí a hlavně poznali, že je třeba zlepšit samotnou přípravu na zápas. Do utkání jsme nastoupili totiž nepřipravení a než jsme zachytli tempo zápasu, prohrávali jsme o pět branek. Kluky tentokráte nemohu pochválit vůbec za nic.“ 

Trenér Milan Volf

Zahajovací sestava:

Vzadu zleva: Michael Ruber, Petr Mach, Vít Černín, Tomáš Wolgemuth, Radim Kleiber a Robert Dang (testovaný hráč)

Vpředu zleva: Lukáš Hovězák, Jiří Ferby, Filip Grábl, Zdeněk Očenášek a David Poláček

zahajovaci-sestava.jpg