Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představujeme nové tváře A mužstva Moravanu

20. 7. 2022

  lukas-hovezak.jpg

      LUKÁŠ HOVĚZÁK

  Lukáš k nám přestupuje ze Slavoje Velké Pavlovice. S klubem jsme již dohodnutí a zbývají dořešit poslední formality.

Lukáši, mohl by ses představit našim fanouškům?

  Je mně 19 let, bydlím ve Starovičkách, kde jsem začínal s fotbalem. Dále jsem hrál v Hustopečích, v MSK Břeclav,  v SK Líšeň, kde jsem působil v celém dorosteneckém věku. A naposledy, za muže, jsem hrál ve Velkých Pavlovicích.

Jak se zrodil tvůj přestup do Moravanu?

 Jelikož jsme hráli stejnou soutěž, tak jsem v nějakých zápasech zaujal trenéra pana Milan Volfa a předsedu klubu pana Kamila Kasalu. Ti mně oslovili, domluvili jsme si schůzku, na které jsem dostal nabídku k přestupu. Po několika jednáních jsem se rozhodl, že bych to rád v Moravanu zkusil.

Máš za sebou 4 tréninkové jednotky a jedno přípravné utkání. Liší se v něčem příprava a herní styl v Lednici oproti Pavlovicím?

   V Lednici se hraje více kombinačně, více se zaměřujeme na taktiku. Lednice je navíc techničtější a kvalitnější mužstvo. Tréninky jsou podobné. Trenér Hofman v Pavlovicích také kladl důraz na fyzickou připravenost stejně, jako pan trenér Volf v Lednici.

V uplynulé sezóně jsi patřil mezi klíčové hráče Pavlovic. Dáváš si nějaké osobní cíle v Moravanu?

   Určitě bych se chtěl zlepšovat, protože jsem nebyl moc spokojený se svými výkony v uplynulé sezóně. Chtěl bych se do mužstva zapracovat, hrát co nejlépe a hlavně být platný pro tým.

A ještě něco ze soukromí. Prozradíš nám, co rád děláš ve volném čase?

  Rád trávím volný čas s kamarády. Teď v létě chodíme na koupaliště nebo podnikáme výlety na kole.

Lukáši, děkujeme za rozhovor a přejeme ti, ať se ti u nás daří.