Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kolo FC Veselí - Moravan Lednice 0 : 1 (0 : 1)

19. 9. 2010

Branka: Fóbl Miroslav

Sestava

Hanzel Josef

Lanta Zdeněk - Kříž Michal - Šimeček Roman - Ševčík Michal

Svoboda Marek (46' Čapka Jakub) - Holešínský Jaroslav - Hílek Peter - Pospiš Matěj

Markovič František (70' Kaňa Petr) - Fóbl Miroslav

Veselí - Lednice 0 : 1  (0 : 1)

Branky: 34' Fóbl

Veselí: Bančák – Smištík, Smějsa, Hájek (46. Zajíček), L. Prajza – Šebesta (64. M.Prajza), Hrbek, Řičica, Polách – Tomeček, Vl. Sládeček (82. R. Sládeček)
Lednice: Hanzel – Šimeček, Ševčík, Svoboda (46. Čapka), Hílek, Holešínský, Fóbl, Markovič (71. Kaňa), Pospiš, Kříž, Lanta

Oboustranně vyrovnané utkání, které bylo v režii zahazování vyložených brankových šancí. Kdyby utkání skočilo 5:5, nikdo z přítomných diváků by se nedivil. Bohužel, hosté z Lednice měli větší fotbalové štěstí a zvítězili tím nejtěsnějším poměrem.

Ve 13. minutě poslal míč Tomeček do pok. území na Vl. Sládečka, který vystřelil, a obránce hostí stačil tečovat míč z prázdné branky na rohový kop. Ve 33. minutě poslal centr Polách do pok. území na Vl. Sládečka, kterému v poslední chvíli před střelou vypíchl míč obránce hostí. Ve 34. minutě dostal hosty do vedení Fóbl umístěnou střelou k tyči z 25 metrů, proti níž byl brankář Bančák bezmocný. Ve 40. minutě poslal Vl. Sládeček přihrávku do pok. území Šebestovi, který přihrál Řičicovi a ten ve vyložené šanci minul branku. Ve 43. minutě prošel sám z poloviny hřiště nikým neatakován Fóbl a jen díky tomu, že mu skočil míč na malém vápně, v jasné šanci netrefil branku. Ve 45. minutě mohl srovnat Smějsa, ale hlavička znovu ve vyložené šanci minula branku.

V 58. minutě unikl po levé straně Zajíček, poslal přesný centr na pravou stranu pok. území Šebestovi, ten vystřelil a brankář hostí Hanzel jen s námahou vyrazil míč na rohový kop. V 60. minutě mohl zvýšit Pospiš, který se ocitl sám před brankářem domácích, jenže Bančák byl na svém místě a střelu zlikvidoval. V 67. minutě mohl skórovat Markovič, který po chybném vyběhnutí Bančáka minul branku. V 79. minutě dostal do středu hřiště přihrávku Ševčík, pronikal sám na branku, vystřelil, ale brankář domácích tuto střelu vyrazil na rohový kop. V 88. minutě spálil tutovku Kaňa, když z pěti metrů minul branku. V 89. minutě byl v další tutovce Fóbl a znovu se vyznamenal Bančák, když jeho střelu vyrazil mimo branku.
Zdroj: JAROSLAV TRBUŠEK, FC VESELÍ