Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. kolo Moravan Lednice - SK Šlapanice 7 : 0 (1 : 0)

26. 3. 2022

Branky:

21' Viktor Kacr, 53' Jiří Gajdoš (p), 56' David Poláček, 61' Jiří Gajdoš (p), 66' Viktor Kacr, 70' David Wolgemuth, 78' Jiří Gajdoš (p).

Sestava:

Prokop Lukáš - Ferby Jiří, Ianosteac Lukáš (78' Minařík Adam), Wolgemuth David (79' Černín Vít)), Wolgemuth Tomáš - Mach Petr (71' Lucký Oskar), Gajdoš Jiří, Kacr Viktor, Simandl Pavel, Poláček David - Osička Ondřej (62' Vrábel Mário).

  „Připravovali jsme se na úplně jiný průběh utkání, než byl zápas s Veselím a naše domněnky se potvrdily. Museli jsme se prosadit přes obranný val soupeře a to nám dělalo ze začátku docela problémy, protože jsme byli netrpěliví, zbytečně nervózní, bez pohybu a reagovali jsme podrážděně na pomalou hru soupeře. Využili jsme až několikátou příležitost až v polovině poločasu, ale branka byla nádherná. Vstřelený gól nás trošku uklidnil, ale do konce poločasu jsme se již nedokázali bohužel prosadit.  Měli jsme výborný vstup do druhého poločasu a během deseti minut vstřelili další dvě branky a bylo de facto rozhodnuto. Rázem z kluků spadla nervozita a navázali na hru s Veselím. Bohužel po sedmé brance jsme úplně polevili z koncentrace a umožnili tak soupeři dostat se do tří slibných příležitostí. Naštěstí se soupeř neprosadil díky Lukášovi Prokopovi či vlastní nepřesnosti a tak jsme druhý zápas po sobě neinkasovali".

Trenér Milan Volf