Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. kolo Lednice - Hroznová Lhota 0 : 1 (0 : 0)

7. 5. 2022

Branka:  90+1' Gazárek Filip

Sestava:

Lukáš Prokop - Jiří Ferby, Lukáš Ianosteac, Tomáš Wolgemuth, Viktor Kacr - Petr Mach, Jiří Gajdoš (69' Oskar Lucký), Pavel Simandl, David Poláček - Mário Vrábel (38' David Wolgemuth), Ondřej Osička (69' Miroslav Fóbl).

  „Opět jsme měli fantastický nástup a než se soupeř vzpamatoval, vytvořili jsme si dvě obrovské šance. Jenže jejich proměňování nás trápí celé jaro. Pak si dávali hosté větší pozor, téměř vynechali hru přes střední záložníky a začal nás nebezpečně strašit rychlými brejky ve čtyřech až pěti hráčích, které jsme zastavovali jen s vypětím všech sil. Proto jsem posílil střed hřiště před obrannou čtveřicí a tím měli naši střední záložníci více ofenzívních možností. Hosté měli za poločas jednu vyloženou šanci, ale po brejku ze strany vystřelili vedle. Druhý poločas byl z naší strany slabší. Byli jsme málo trpěliví při zakládání útoků, bojácní, nevěřili jsme si a volili přihrávky raději dozadu. Brzdila nás zbrklost a menší aktivita směrem dopředu po stranách. Vytvořili jsme si ještě dvě šance, tu největší individuálně Petr Mach, když již střílel do prázdné branky, ale míč skončil na tyči. My přežili dvě velké šance hostů, ve kterých se zaskvěl Lukáš Prokop. Posledních patnáct minut bylo vyhrocených. Začali jsme být podráždění a zbytečně reagovali na verbální ataky soupeře, na jeho kouskování hry  poleháváním po hřišti a velké zdržování. To jsem začal tušit, že utkání asi vítězně nezvládneme. Nakonec jsem byl relativně spokojen s bodem, ale nebylo nám přáno. V poslední minutě jsme inkasovali z tečované střely.

   Porážka hodně mrzí, zvláště z domácího hřiště. Jenže tentokráte jsme si nevytvořili deset až patnáct šancí, jako tomu bylo v předchozích zápasech. Je třeba proměnit alespoň jednu z toho méně, co jsme si vypracovali. Jenže když nevstřelíme ani jednu branku, nemůžeme vyhrát. Porážky ke sportu patří a mrzí. I velké týmy občas prohrají. A já věřím, že tento nezdar napravíme v příštím zápase".

Trenér Milan Volf