Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. kolo Vacenovice - Lednice 0 : 10 (0 : 3)

29. 5. 2022

Branky: 16' Ondřej Osička, 35' Viktor Kacr, 42' Ondřej Osička, 55' Viktor Kacr, 59' Ondřej Osička,  67', 70' Petr Mach, 74', 77', 87' David Poláček.

Sestava:

Michal Hübl - Jiří Ferby, Lukáš Ianosteac, Tomáš Wolgemuth - Petr Mach, Oskar Lucký (59' Vít Černín), David Wolgemuth, Pavel Simandl, David Poláček – Viktor Kacr, Ondřej Osička.

  „Domácí měli problémy se sestavou a tak nám nebyli soupeřem. Hráli otevřený fotbal a to se jim stalo osudným. Opět jsme měli na začátku nápor a tradičně neproměnili šance a tak nás mohli domácí potrestat. Naštěstí samostatný únik skvěle zneškodnil na jaře poprvé a výborně chytající Michal Hübl. Když po čtvrt hodině konečně Ondra Osička vstřelil úvodní branku zápasu, nebylo už vůbec pochyb o vítězi. Kluci si zahráli na krásném trávníku, bez nervů, předváděli hezké akce, které trénujeme a vyzkoušeli jsme si i ofenzivnější herní systémy. Chválím hráče, že neupadli do letargie, jak to při takových utkáních bývá, ale byli stále koncentrovaní, chtěli střílet branky a snažili se hrát až do konce zápasu to, co jsme si řekli.“

Trenér Milan Volf