Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. kolo Lednice - Kohoutovice 1 : 0 (1 : 0)

3. 6. 2022

Branka: 37' Pavel Simandl z penalty

Sestava:

Lukáš Prokop - Jiří Ferby (74' Vítek Kyněra), Lukáš Ianosteac, David Wolgemuth, Viktor Kacr - Petr Mach, Oskar Lucký (57' Jiří Gajdoš), Pavel Simandl, David Poláček (65' Roman Sedláček) (74' Lukáš Vala) – Vít Černín (57' Kryštof Lucký), Ondřej Osička.

  „Měli jsme dvě motivace. Vrátit soupeři podzimní porážku a užít si fotbal bez nervů. První se nám podařila splnit, ta druhá bohužel ne. V prvním poločase jsme měli jednu stoprocentní šanci, ale Pavel Simadl z krásné akce trefil jen hostujícího brankáře. Stejně neúspěšně dopadli i hosté, když po centru zcela osamocený hostující Koubek sám na malém vápně přestřelil naši branku. Měli jsme sice herní převahu, ale chyběl mně u některých hráčů větší pohyb, důraz a touha soupeře co nejrychleji zdolat. Z trápení nás vysvobodil až agresivní průnik Jirky Ferbyho do vápna soupeře, který jej fauloval.  Nařízený pokutový kop Pavel Simandl proměnil. Myslel jsem si, že po vstřelení branky začneme předvádět hru, jakou jsme se prezentovali celé jaro, ale nebylo tomu tak. Poločas jsme dohráli ve stejném mdlém stylu. Druhý poločas jsme začali lépe, soupeř přestal úplně klást odpor, ale nedokázali jsme se již střelecky prosadit. Šance jsme měli a hodně, ale jejich špatné řešení a nepřesné zakončení zapříčinily, že jsme vedení nenavýšili ani z těch nejvyloženějších příležitostí.  

   Překvapilo mě nemile, že jsme byli nervózní a nepředváděli jsme ani z poloviny nasazení, které je nám vlastní. V prvním poločase jsme podali nejhorší výkon v mistrovských zápasech  od mého nástupu. Cením si však toho, že kluci udrželi opět čisté konto, protože kvalitní a disciplinovaná obranná hra je pro mě základ úspěchu.“

Trenér Milan Volf