Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. kolo FK Mutěnice - Moravan Lednice 1 : 1 (0 : 1)

23. 10. 2022

ŠKODA PROMARNĚNÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ VE DRUHÉM POLOČASE

Branky:  54' Marek Mokruša - 20' Matěj Wallisch

Sestava:

Lukáš Prokop - Jiří Ferby, Ondřej Osička, Lukáš Ianosteac, Tomáš Wolgemuth, Viktor Kacr - Matěj Wallisch (70' Petr Mach), Pavel Simasndl, Zdeněk Očenášek (59' Kryštof Lucký), Michael Ruber (70' Lukáš Hovězák) - Tomáš Pálka (88' Vít Černín).

 „ Myslím si, že pro diváka mužstva sehrála pohledné utkání. Dostali jsme se do vedení po hezké akci, když Michael Ruber výbornou přihrávkou poslal do úniku Matěje Wallische. Ten si krásně prvním dotykem převzal míč a úspěšně zakončil. Domácí byli inkasovanou brankou trošku otřeseni a nám se tak naskytl větší prostor pro útočení. Domácí hráči nás ohrožovali jen ze standardních situací,  v obranné fázi jsme hráli téměř bezchybně a jen mě mrzí, že jsme nevyužívali více možnosti k útočení. Ve druhém poločase jsme promarnili brankovou příležitost, když si po levé straně spolu výborně vyměnili míč Viktor Kacr s Matějem Wallischem, který nádherně odcentroval na nikým nehlídaného Tomáše Pálku, ale ten zakončil z malého vápna bohužel vedle. Jak to tak bývá, když nepromění jedno mužstvo jasnou šanci, tak za chvilku inkasuje. Při rychlém brejku jsme nechali domácí odcentrovat a nepohlídali si ve vápně Marka Mokrušu, který také hezky zakončil a srovnal tak stav utkání. Zápas jsme chtěli vyhrát a proto jsme na hřiště začali posílat čerstvé síly. Vyměnili jsme dobře hrající, ale již unavenější kraje zálohy a za chvilku jsme si vytvořili z levé strany ještě jednu jasnou brankovou příležitost, ale nebylo nám přáno. Šanci zlikvidoval domácí brankář, Filip Leznar, skokem pod nohy Tomáše Pálky. Domácí měli jednu příležitost na otočení stavu utkání, ale zakončili také vedle, když se snažili vybíhajícího Lukáše Prokopa přelobovat.

  Nakonec tedy bod z venkovního hřiště bereme. Na krásném trávníku a větším hřišti jsme měli tentokráte více prostoru a tak jsem postrádal u kluků větší odvahu s míčem. Opět mě potěšili svým nasazením, zlepšenou hrou dopředu na venkovním hřišti a touhou vyhrát.“ 

Trenér Milan Volf

Zahajovací sestava:

Zleva: Tomáš Pálka, Pavel Simandl, Michael Ruber, Zdeněk Očenášek, Jiří Ferby, Viktor Kacr, Matěj Wallisch, Ondřej Osička, Lukáš Ianosteac, Lukáš Prokop, Tomáš Wolgemuth.

zahajovaci-sestava.jpg