Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. kolo Moravan Lednice - Baník Ratíškovice 1 : 1 (1 : 0)

18. 3. 2023

Branky: 28' Tomáš Wolgemuth - 90'+2 Michal Ševčík

Sestava:

Lukáš Prokop – Michael Ruber, Ondřej Osička, Tomáš Wolgemuth – David Bucňák,  Filip Grábl, Pavel Simand, Viktor Kacr - Lukáš Hovězák (52' Petr Mach), Tomáš Pálka (60' Zdeněk Očenášek), Radim Kleiber (83' Vít Černín).

 „Na utkání jsme se moc těšili, ale myslím si, že jsme měli trému a z toho pramenila malá aktivita, odvaha a důraz. S hrou po větru se neumíme vyrovnat a tak jsme se do šancí dostávali sporadicky. Soupeř měl jednu velkou šanci, kdy nás v brance podržel Lukáš Prokop.  Pak jsme trošku přidali na aktivitě a odměnou nám byla hezká akce, kterou zakončoval Tomáš Pálka. Z ní jsme měli roh a ze závaru Tomáš Wolgemuth protlačil míč do soupeřovy branky. V prvním poločase jsme si vypracovali ještě jednu výbornou příležitost, ale soupeř míč tečoval a neumožnil tak Viktorovi Kacrovi dát druhý, uklidňující gól. V závěru poločasu jsme zbytečně faulovali unikajícího protihráče ve vápně a darovali jsme tak soupeři obrovskou šanci na vyrovnání v podobě pokutového kopu. Naštěstí hostující Antoš minul branku. Domníval jsem se, že tímto z nás spadne tíha utkání, ale nebylo tomu tak.

     Druhý poločas jsme sice byli trošku aktivnější, ale nebylo to prostě ono. V poslední dvacetiminutovce soupeř stále cítil šanci na vyrovnání a více se tlačil dopředu a umožňoval nám podnikat brejky do otevřenějšího prostoru. Bohužel ani jeden z nich jsme nevyužili. Ke konci utkání jsme chodili do přečíslení, ale volili jsme netaktická řešení, když jsme se zbavovali zbytečně míče. Inkasovaná branka z posledního nákopu v nastavení mrzí a přišli jsme tak o další dva body v závěru zápasu. Závěrečné minuty utkání jsme měli sehrát mnohem chytřeji“.

Trenér Milan Volf

Zahajovací sestava:

Vzadu zleva: Ondřej Osička, Pavel Simandl, Tomáš Wolgemuth, Tomáš Pálka, Radim Kleiber a Lukáš Prokop

Vpředu zleva: Michael Ruber, Viktor Kacr, Filip Grábl, Lukáš Hovězák a David Bucňák

zahajovaci-sestava.jpg