Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. kolo MS Brno - Moravan Lednice 1 : 0 (1 : 0)

7. 4. 2023

SMOLNÁ  PROHRA

Branka:  24' Ladislav Hanuš

Sestava:

Lukáš Prokop – Jiří Ferby, Lukáš Ianosteac, Tomáš Wolgemuth, Viktor Kacr (79' David Votava) – Michael Ruber (61' Radim Kleiber) - Petr Mach, Pavel Simandl, Filip Grábl, Lukáš Hovězák - Ondřej Osička.

 „Věděli jsme, že domácí mužstvo má urostlé obránce a je nebezpečné ze standardních situací a že budou hrát dlouhé míče na vysokého Simra. Vysunuli jsme proto Ondru Osičku do útoku, chtěli se vyvarovat zbytečných faulů na naší polovině hřiště a ve hře zdvojovat právě nebezpečného domácího útočníka. Třetí úkol byl hrát jednoduše, ne na riziko. Do obdržené branky se nám plnit dva úkoly moc nedařilo, dvakrát nás podržel Lukáš Prokop výbornými zákroky, ale potom z jedné zbytečné standardní situace jsme inkasovali, když jsme si nepohlídali domácího hlavičkáře Hanuše. Po obdržené brance jsme byli lepší a lepší, dostávali se do mnoha šancí, ale žádnou jsme nedokázali proměnit. Chyběl nám krok k zakončení nebo střely míjely těsně domácí branku. Ke konci prvního poločasu jsme šli do hodně nadějného přečíslení, ale pozdní přihrávkou jsme se vystavili do ofsajdu. Ve druhém poločase jsme byli dominantní ve hře s míčem, ale domácí hráči se zaměřili na bránění výsledku a bylo těžší se prosadit proti zhuštěné obraně. Přesto jsme měli tři velmi nadějné příležitosti, ale nedokázali jsme si prvním dotykem převzít dobře míč nebo jsme netrefili branku. Závěrečný náš tlak vyšel naprázdno a tak jsme opět prohráli.

  Přesto tentokráte kluky chválím za předvedený výkon. K úplné spokojenosti chybí ten poslední článek, který rozhoduje zápasy a to je ještě více obětavosti ve vápně soupeře. Skrývá se pod tím úplné dohrávání akcí, vrhnout se obětavě po míči nebo zakončit ve skluzu dlouhý míč, na který běžecky nedosáhneme.“

Trenér Milan Volf

Zahajovací sestava:

Vzadu zleva: Lukáš Prokop, Michael Ruber, Filip Grábl, Ondřej Osička, Pavel Simandl a Tomáš Wolgemuth

Vpředu zleva: Lukáš Hovězák, Lukáš Ianosteac, Jiří Ferby, Viktor Kacr a Petr Mach

zahajovaci-sestava.jpg