Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. kolo Moravan Lednice - SK Krumvíř 1 : 3 (0 : 1)

15. 4. 2023

NEPROMĚŇOVÁNÍ  ŠANCÍ  NÁS  STÁLO  TŘI  BODY

Branky:  70' Zdeněk Očenášek - 32' Tomáš Ondroušek, 69' Libor Košulič, 90' Ondřej Přichystal

Sestava:

Lukáš Prokop – Jiří Ferby (77' David Votava), Lukáš Ianosteac, Tomáš Wolgemuth, Viktor Kacr – Michael Ruber (46' Radim Kleiber) - David Bucňák, Pavel Simandl, Filip Grábl, Lukáš Hovězák (69' Zdeněk Očenášek) - Tomáš Pálka.

 „ Ze zdravotních důvodů nemohli nastoupit Petr Mach a Ondřej Osička a tak jsme oproti minulému utkání museli udělat změny. Myslím si, že byl k vidění rychlý, důrazný, zajímavý fotbal a díky menší umělé trávě hodně soubojový. Ve 20. minutě jsme měli vést 3:0, jenže místo toho jsme inkasovali z druhé vážné, brejkové akce soupeře. Ve druhém poločase jsme se snažili zvrátit výsledek, ovšem po chybě na půlce soupeře a špatném obranném postavení jsme inkasovali podruhé. Když jsme obratem snížili, věřil jsem alespoň ve vyrovnání, ale hostující brankář Doležal se překonával nebo ho obětavě zastoupili hostující hráči. Třetí branku jsme dostali až v samotném závěru nastavení opět kuriózně.

   Kluci podali výborný výkon, ale hraje se na branky a tak o nepříznivém výsledku rozhodla podstatně lepší produktivita soupeře a výborný výkon hostujícího brankáře.“

Trenér Milan Volf