Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. kolo Moravan Lednice - FC Ivančice 4 : 1 (3 : 0)

29. 4. 2023

KONEČNĚ  VÝHRA 

Branky:  10' Pavel Simandl (p), 35' Lukáš Ianosteac, 45' Ondřej Osička, 86' Filip Grábl - 89' Daniel Hložek

Sestava:

Lukáš Prokop – Jiří Ferby, Lukáš Ianosteac, Tomáš Wolgemuth, Viktor Kacr – Petr Mach (81' Kryštof Lucký), Michael Ruber, Pavel Simandl (83' David Votava), Lukáš Hovězák - Filip Grábl – Ondřej Osička (63' Radim Kleiber).

 „V prvním poločase jsme byli jasně lepší, soupeře jsme nepouštěli do šancí a naopak my jsme si je vytvářeli. V závěru poločasu kluci vstřelili třetí branku, která si myslím rozhodla o osudu utkání. Druhý poločas se hosté snažili logicky více útočit, ale kluci byli pozorní a zkušeně si hlídali vedení. Ve druhém poločase jsme proměnili jen jednu z mnoha příležitostí až v závěru utkání. Jsem maximalista, takže mě mrzí, že jsme dovolili soupeři ještě snížit.

   Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, že jsme po většinu utkání hru kontrolovali. Soupeř hrál o holý život, takže se jednalo o těžké utkání, protože i my jsme již museli vyhrát. Jsem rád, že naše hra byla již organizovaná a trpělivější podobné té z podzimu, byť ne ještě zcela podle mých představ. Občas jsme se nechali vylákat z prostoru a chtěli hrát něco, co  jsme neměli. Kluci podali týmový výkon, nikoli individualistický a působili již jako tým, který chce získat tři body. Jsem rád, že se jim to podařilo.“

Trenér Milan Volf