Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo SK Krumvíř - Moravan Lednice 0 : 1 (0 : 1)

3. 9. 2022

KOLEKTIVNÍ, DISCIPLINOVANÝ A OBĚTAVÝ VÝKON TÝMU PŘINESL VÝHRU V KRUMVÍŘI

Branka: 16' Tomáš Pálka

Sestava:

Lukáš Prokop - Jiří Ferby, Ondřej Osička, Lukáš Ianosteac, Tomáš Wolgemuth (C), Viktor Kacr – Vítek Kyněra (75' Filip Foukal), Pavel Simandl, Lukáš Hovězák, Kryštof Lucký - Tomáš Pálka(69' Ivo Michal)

 "K zápasu jsme cestovali s torzem mužstva a tomu jsme přizpůsobili taktiku. Taktiku ne příliš oku lahodícímu domácím divákům i hráčům. Ti byli postupem času více a více podrážděnější a uchylovali se k záludným zákrokům. V utkání jsme měli mnohem víc a jasnějších šancí ke skórování, než útočně laděni domácí a to nám ještě nebyla uznána, dle mého, jasně regulérní branka pro offside. Kluci podali výborný výkon v obranné fázi a dokázali vyrážet i k nebezpečným brejkům. Domácí obranu jsme více zlobili ve druhém poločase, když mužstvo Krumvíře útočilo až riskantně, bohužel stav se nám nepodařilo navýšit. Štěstí při nás stálo ke konci, když míč vytěsnil bravurním zákrokem Lukáš Prokop na vnější tyč.

   Kluky chválím, protože ze sebe vydali všechny síly, hráli opravdu kolektivně a obětavě a za výkon byli konečně odměněni výhrou."

Trenér Milan Volf