Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výměna registračních průkazů a členské příspěvky FAČR na rok 2013

 

INFORMACE  PRO  HRÁČE  A  ČLENY  FAČR
 
 
 
Z důvodu zavedení nových parametrů u registračních průkazů (logo, identifikační číslo hráče), musí všichni hráči doložit aktuální průkazové fotografie ( 4,5 x 3,5 cm) potřebné pro bezplatnou výměnu registračních průkazů všech hráčů mládežnických mužstev i mužstev dospělých. Konečný termín pro odevzdání fotografie je 31. ledna 2013. Po tomto termínu bude výměna registračních průkazů zpoplatněna.
 
 
Každý člen Fotbalové asociace České republiky (FAČR)  je povinen uhradit roční členský příspěvek na rok 2013 nejpozději do 28. února 2013 ve výši 100,- Kč mládež (ročník 1995 a mladší ) a 200,- Kč dospělí (ročník 1994 a starší).
Zaplacení členského příspěvku FAČR umožňuje členům účast ve všech soutěžích organizovaných FAČR a zjišťuje jim i základní úrazové pojištění.
TJ Moravan Lednice jednotlivým členům FAČR předá vyplněné poštovní poukázky typu A a tito jsou povinni zajistit jejich uhrazení. V případě, že člen FAČR (hráč, trenér, funkcionář apod.) neuhradí členský příspěvek, nemůže se v roce 2013 účastnit soutěží organizovaných FAČR.
Získané finanční prostředky z členských příspěvků bude následně FAČR přerozdělovat zpět fotbalovým klubům na rozvoj mládežnické kopané.