Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo Vlkoš - Moravan Lednice 4 : 0 (1 : 0)

10. 8. 2008

Sestava

A. H. Hussin Ali

Málek Tomáš - Wolgemuth Tomáš - Kříž Michal - Markovič František

Budlanský Luboš - Kaňa Petr - Klomínek Jaroslav - Kozubík Lukáš

Holešínský Jaroslav - Fóbl Miroslav

 

K prvnímu mistrovskému zápasu nového ročníku soutěže jsme zajížděli do Vlkoše. Bohužel, pro zranění a nemoc chybělo šest hráčů: Mojmír Baroň, Petr Bartošík, Jakub Čapka, David Holáň, Tomáš Klimovič a Michal Ševčík, a tak trenér Antonín Michálek byl nucen postavit na post levého obránce útočníka Františka Markoviče. Na lavičce byli připraveni Bohuslav Puchala, Jaroslav Horáček a náhradní brankář Jaromír Kolář.

Prvních 35 minut jsme sice měli mírnou převahu, ale Jara Holešínský neproměnil tři vyložené šance, kdy šel sám na branku domácích. Dvakrát trefil brankáře a jednou přestřelil. Potvrdilo se pravidlo "nedáš, dostaneš" a ve 36. minutě po hrubé chybě v naší obranné hře, kdy se po nedorozumění srazil před naší šestnáctkou brankář s obráncem a domácí útočník bez problémů dal do prázdné branky na 1 : 0. Tento stav vydržel do konce poločasu.

Do druhého poločasu nastoupili naši hráči s odhodláním zvrátit nepříznivý výsledek. Jenže domácí hráči bojovali, hráli důrazně a houževnatě. Jednoduše nakopávali dlouhé míče za naši obranu a jejich velmi dobří a rychlí útočníci toho dokázali využít. Během dvaceti minut dali tři góly a bylo rozhodnuto. Naši hráči hráli nedůrazně, bez pohybu a s velkým množstvím nepřesných nahrávek. Když se hra nedařila, tak jsme aspoň na sebe upozornili tozhodčího neustálými protesty, a ten se patřičně a po zásluze odměnil. Udělil našim hráčům oprávněně čtyři žluté karty za nesportovní chování.