Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo Velké Bílovice - Mor. Lednice 1 : 2 (1 : 0)

28. 9. 2008

Branky:  Ševčík Michal, Fóbl Miroslav

Sestava

Podškubka Jan

Kříž Michal - Vymyslický Igor - Holešínský Jaroslav - Wolgemuth Tomáš

Puchala Bohuslav - Čapka Jakub - Kozubík Lukáš - Ševčík Michal

Markovič František - Fóbl Miroslav

Náhradníci:  Budlanský Luboš, Holáň David, Horáček Jaroslav

                        a náhradní brankář A. H. Hussin Ali

 

Moravan zajížděl k dalšímu mistrovskému utkání do Velkých Bílovic s odhodláním napravit ztrátu bodů v domácím utkáním s Bzencem, kdy jsme po poločasovém vedení 3 : 0 se štěstím uhráli remízu 3 : 3. Bílovičtí zase chtěli prolomit "lednické zakletí", neboť dva roky s námi nezískali ani bod. A nepodařilo se jim to ani tentokrát.

Domácí hráči začali dobře. Hráli rychlou, důraznou a kombinační hru. Již v 5. minutě hlavičkoval Drulák ml. po rohovém kopu do tyče. V 8. minutě založili domácí rychlý protiútok a po třech přihrávkách na jeden dotek poslal Oslzlý podél vybíhajícího brankáře míč do sítě. Za dalších pět minut se ocitl domácí hráč sám před brankářem Podškubkou, ale z 12 metrů přestřelil. Od této chvíle se obraz hry změnil. Naši hráči měli více ze hry a ve 28. minutě vyslal Tomáš Wolgemuth dělovku, která skončila na břevně domácí branky. V závěru poločasu jsme domácí zatlačili, ale výsledkem byla jen série osmi rohových kopů, ze které se nám vyrovnat nepodařilo.

Ve druhé půli jsme pokračovali v tlaku a v 66. minutě poslal David Holáň dlouhý pas za obranu Michalu Ševčíkovi a ten se nemýlil. V 72. minutě si tuto akci zopakovali nahrávající Michal Ševčík a střílející Mirek Fóbl, který bezpečně upravil na konečných 1 : 2. Závěr utkání si naši hráči s přehledem pohlídali a po zásluze si odvezli tři body.