Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo FK Mutěnice - Moravan Lednice 0 : 0

16. 10. 2011

Sestava

Hanzel Josef

Rehák Vladimír - Kříž Michal - Wolgemuth David - Ševčík Michal

Kaňa Petr - Hílek Peter - Dvořáček Ladislav - Pálka Tomáš

Holešínský Jaroslav - Fóbl Miroslav

Náhradníci:  Konvičný Zdeněk, Lanta Zdeněk, Lukovics Ladislav

 

Mutěnice zaváhaly podruhé v řadě. Svěřenci kouče Zemánka po porážce ve Velké nad Veličkou doma pouze remizovali s Lednicí 0:0. Nejblíže ke gólu měl ve 45. minutě Koštuřík. Rána domácího kanonýra skončila i díky skvělému zákroku hostujícího gólmana na břevně.
"Spokojený být nemohu, protože jsme nevyhráli. Na druhé straně si myslím, že jsme předvedli docela solidní výkon. Remíza asi odpovídá," řekl kouč Mutěnic Petr Zemánek. Ten měl k dispozici kompletní tým.
V prvním poločase viděli diváci Pod Búdama vyrovnaný fotbal. "My jsme měli asi o jednu šanci víc," pravil Zemánek. Domácí mladíci Holešinský s Marcelem Čepilem na hostujícího gólmana nevyzráli. Na druhé straně si brankář Lupač poradil s pokusy hráčů Lednice.
Klíčový okamžik zajímavého zápasu přišel ve 45. minutě. Útočník Koštuřík se ocitl po krásné akci Holešinského sám před brankářem Lednice. Ten však pokus domácího kanonýra vytěsnil na břevno. "Pokud bychom dali gól, zápas by se vyvíjel jinak," uvědomoval si Zemánek.
Jeho tým byl po změně stran lepším týmem, ale do vyložené šance se už nedostal. Výjimkou byla pouze příležitost Válka a několik závarů před brankou soupeře. Diváci se branky ale nedočkali. Mutěnické mládí tak před vlastním publikem podruhé narazilo. "Lednice hrála výborný fotbal. Soupeř nás ve středu zálohy trochu přehrával. Možná to bylo i díky zkušenostem. Zatímco věkový průměr Lednice je něco přes osmadvacet let a v základní sestavě měl soupeř jediného dvacetiletého hráče, my jsme jich měli v sestavě šest," upozornil Zemánek.

 

Zdroj: Hodonínský deník